TAXI

Generalitat, AMB i Mossos estudien dijous el veto a la videovigilància als taxis

EPC

1
Es llegeix en minuts
gisela macedo

La Comissió de Seguretat del Taxi de Catalunya abordarà dijous el veto a la videovigilància als taxis. Mentre que els taxistes reivindiquen l’ús de videocàmeres als seus vehicles per seguretat, el reglament de l’Institut Metropolità del Taxi no permet col·locar-les i anteposa la privacitat dels clients.

Segons ha pogut saber EL PERIÓDICO, després que aquest cap de setmana es fes públic el cas d’una taxista que va denunciar un passatger per masturbar-se dins del seu vehicle a Barcelona, les institucions s’han posat en contacte amb Élite Taxi per concertar una reunió en la qual es tractarà l’assumpte de la videovigilància.

Notícies relacionades

La cita s’ha acordat per a l’1 de febrer. "Esperem que una vegada per totes acabem amb el problema d’inseguretat que patim els taxistes i s’implementin mesures urgents i immediates", va declarar el seu portaveu, Tito Álvarez.

La Comissió de Seguretat del Taxi de Catalunya és una reunió en la qual estan presents l’IMET, la Generalitat, el 112, els Mossos d’Esquadra i les associacions de taxistes, i es debaten les mesures de seguretat que s’apliquen en aquest sector.