Trias es veurà amb ERC i retreu a Collboni les "negociacions paral·leles"

Trias es veurà amb ERC i retreu a Collboni les "negociacions paral·leles"

TV3

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del grup municipal TriasxBarcelona-Junts i exalcalde, Xavier Trias, va explicar ahir que la seva formació ha "aturat" les converses amb el govern de l’alcalde Jaume Collboni perquè no està "disposat a fer negociacions paral·leles" per entrar a l’executiu municipal.

Notícies relacionades

En una entrevista amb TV-3, Trias va afegir que ha anul·lat i posposat per als pròxims dies una reunió prevista amb el grup d’ERC, amb el qual quan va intentar ser investit alcalde va subscriure un acord de governança que considera "sòlid" i que ha reivindicat. "Hem de continuar parlant amb ERC. Tindrem una reunió els pròxims dies", va apuntar Trias. No obstant, va demanar que això no inciti a "jugar a fer ciència-ficció" sobre possibles acords de govern, mentre va remarcar que no és ell qui "decideix" sinó l’alcalde Collboni.

El guanyador de les eleccions municipals va insistir que manté l’"oferta" a l’alcalde socialista de formar govern amb ells i va negar que hagi "trencat" les negociacions. "Si volen fer un govern amb nosaltres, ens asseiem i en parlem", va dir Trias.