"BCN ho té tot per estar al ‘top 3’ del món"

"BCN ho té tot per estar  al ‘top 3’ del món"

B. G.

1
Es llegeix en minuts
B. G.

¿Per què va escollir Barcelona?

Explorant les meves opcions de desenvolupament professional dins de Bayer i amb la intenció de créixer a un perfil Global, Barcelona va ser la meva elecció sense dubtar-ho. Bayer GBS Barcelona té una ubicació clau i un gran talent multicultural, que la converteix en la plataforma ideal per oferir serveis globals. El llegat cultural de la ciutat va assegurar el meu desig de viure aquí.

¿Quins aspectes de la ciutat destacaria com a positius?

Barcelona és un hub d’innovació, l’enfocament a les start-ups en biotecnològica i digitalització permet que el desenvolupament tecnològic es dispari en les diferents indústries. La seva atmosfera acollidora i la diversitat d’empreses instal·lades atrau el talent global i això la converteix en un imant tant per al creixement professional com també el personal.

¿Quins aspectes de la ciutat cal millorar? ¿Com?

Segons la meva opinió, l’efecte de la bombolla immobiliària que encareix el cost de vida a Barcelona és causant que molt del talent busqui altres ciutats per viure i treballar. Oferir les condicions òptimes perquè el millor talent vulgui residir a Barcelona i posar les seves habilitats per fer créixer les indústries de la ciutat és on hem de posar la mirada. Incentivar fòrums de col·laboració entre sectors per incrementar la visibilitat de l’oferta laboral diversificant els professionals és una de les rutes que podem prendre.

¿Què espera de la Barcelona dels pròxims anys?

Des de la meva perspectiva Barcelona ho té tot per poder estar al top 3 de les ciutats del món. Això sí, si promou un creixement balancejat en l’atmosfera financera i socioeconòmica que permeti mantenir la qualitat de vida i els negocis rendibles. Venint des de Costa Rica el desenvolupament sostenible és summament important per a mi i m’agradaria veure més iniciatives d’energia neta impulsant el transport públic de la ciutat.

Notícies relacionades

¿Quina sent que és la seva ciutat? ¿Què és el que més troba a faltar?

Barcelona m’ha enamorat amb el seu encant i potencial, he conegut persones meravelloses que ara formen part de la meva vida i vull continuar desenvolupant-me i conèixer més de la cultura catalana. Costa Rica és el país que em va veure néixer i estimo, allà hi ha les meves arrels i la meva família i puc dir que són ells a qui més trobo a faltar.