Una societat compra els hotels Miramar i La Florida per 50 milions de €

Una societat compra els hotels Miramar i La Florida per 50 milions de €

Gremio de Hoteles de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
IRENE JUÁREZ

La socimi Atom Hoteles ha comprat dos establiments de luxe a Barcelona amb una inversió inicial de 50 milions d’euros. Es tracta de l’Hotel Miramar, de 1929, i el Gran Hotel La Florida, de 1924. Tots dos formen part de la categoria 5 estrelles gran luxe, ostentada només per 10 hotels a la ciutat de Barcelona.

L’Hotel Miramar es va construir inicialment com a restaurant per a l’Exposició Universal de 1929 i va ser, entre 1959 i 1983, la seu dels estudis d’RTVE a Catalunya. Compta amb jardins de Forestier i és obra de l’arquitecte Ramon Raventós, tot i que va ser l’estudi d’Óscar Tusquets l’encarregat de convertir-lo en hotel de luxe el 2007.

Notícies relacionades

El Gran Hotel La Florida ha allotjat figures tan mítiques com Ernest Hemingway, James Stewart i Rock Hudson. Més recentment han passat pels seus jardins hostes com ara Bruce Springsteen, Barack Obama i Tom Hanks.

Sunset Hospitality Group, gestionarà el Gran Hotel La Florida. I l’Hotel Miramar serà operat per Hyatt Hotels & Resorts, que té presència a tots els continents.