Violència

Detingut un home a Barcelona per apunyalar-ne un altre a l’ull al Raval

Detingut un home a Barcelona per apunyalar-ne un altre a l’ull al Raval
1
Es llegeix en minuts
Gisela Macedo
Gisela Macedo

Periodista

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra han detingut el presumpte autor d’un apunyalament que va tenir lloc durant la nit de Halloween a Barcelona, al voltant de les quatre de la matinada al barri del Raval. L’agressió va deixar ferit un home d’uns 30 anys d’edat amb lesions d’arma blanca a l’ull i a la cama

El succés va tenir lloc al voltant del bar Ca la Mercè, situat a la plaça de Castella, al costat del carrer Tallers. Cap a les quatre de la matinada de l’1 de novembre, els Mossos van rebre l’avís d’una baralla en què diverses persones haurien exhibit armes blanques. Quan van arribar al lloc, van trobar l’home ferit i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el van traslladar a un centre hospitalari. 

Quan van arribar els agents, l’autor o autors de l’agressió ja no eren al lloc i la policia va obrir un procediment per identificar i detenir els responsables. Fonts pròximes al cas asseguren que la detenció de l’autor de l’apunyalament hauria sigut arrestat aquest dissabte de matinada als voltants de Ca la Mercè, un lloc presumptament freqüentat per l’autor i el seu entorn.

Segons el relat de testimonis entrevistats per EL PERIÓDICO, els apunyalaments haurien tingut lloc després que la víctima i els seus amics miressin d’aturar una «pallissa» que l’autor de l’apunyalament i altres persones haurien clavat a «uns nens d’uns 20 anys» al carrer «per robar-los». Després d’això, el grup agressor, que estaria format per homes d’uns 35 anys, «van agafar del coll i van pegar» els membres de l’altre grup, entre qui es trobaria la persona que finalment va rebre els dos apunyalaments.

Notícies relacionades

Les mateixes fonts asseguren que aquest succés «no és cap excepció» i que els agressors «són coneguts» a la zona. «Sempre porten ganivets, no és el primer cop que el treuen. La gent del barri estem preocupats», asseguren. 

Divendres passat, 3 de novembre, els Mossos d’Esquadra van localitzar i detenir el presumpte autor dels fets.