Els millors actes de La Mercè 2023 segons els exalcaldes: les recomanacions d’Ada Colau
1
Es llegeix en minuts
Meritxell M. Pauné

Ada Colau tanca la sèrie especial d’EL PERIÓDICO de recomanacions dels exalcaldes de Barcelona per esprémer al màxim La Mercè 2023. Després de les apostes de Jordi Hereu (PSC) i Xavier Trias (Junts), la líder dels Comuns desgrana quines activitats de la programació veu més prometedores, relata records feliços i assenyala actes i ubicacions desaparegudes que li encantaria recuperar.

Notícies relacionades

Atès que la Mercè es prepara durant mesos per poder oferir en quatre dies centenars de propostes artístiques, aquesta edició 2023 encara se la sent una mica seva i anima a disfrutar d’aquesta celebració única de Barcelona.

¿Quins actes no es perdria Ada Colau?

¿Quins actes no es perdria Ada Colau?Colau mai ha amagat que li agrada ballar. Sent alcaldessa, abans, després i en campanya, se l’ha pogut veure en carrers, concerts i festivals. No és estrany, doncs, que sigui l’única dels tres exalcaldes consultats que hagi inclòs entre les seves prioritats d’aquesta Mercè actuacions de música en directe. Dues de molt diferents, a més: «Intentaré no perdre’m el concert d’homenatge a Victor Jara de diumenge a la nit, i també m’interessen moltíssim els representants de l’escena queer que toquen al Moll de la Fusta la mateixa nit».