Espronceda

Unes obres a l’avinguda Meridiana provocaran diumenge la desviació de vehicles per entrar a Barcelona

Unes obres a l’avinguda Meridiana provocaran diumenge la desviació de vehicles per entrar a Barcelona

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Unes obres de pavimentació a l’avinguda Meridiana de Barcelona, entre els carrers d’Espronceda i Felip II, provocaran la desviació de vehicles entre les 08.00 hores i les 20.00 hores demà diumenge, en sentit entrada a la ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona també ha informat que aquest diumenge el pont del carrer de Santander tornarà a reobrir-se al trànsit en els dos sentits, després de mesos d’obres, que encara no han acabat i que requeriran talls puntuals, com quan es faci l’aglomerat definitiu de la calçada.

La passarel·la de transeünts instal·lada actualment per les obres en aquest pont continuarà operativa gairebé fins al final dels treballs, quan es puguin habilitar passos a través de les noves passarel·les.

Està previst que les obres del pont del carrer Santander acabin definitivament el març del 2024, ja amb unes voreres d’entre 3,3 i 4,5 metres, segons el tram, un carril unidireccional a cada costat i un carril de circulació per sentit.

Notícies relacionades

El pendent del pont es reduirà a un 6% com a màxim, es plantaran uns 50 arbres nous, s’incorporarà mobiliari urbà, es renovarà la xarxa de llum i semàfors, la xarxa de reg i s’instal·laran punts wifi.

Quant a les obres de pavimentació a l’avinguda Meridiana, el consistori ha informat aquest dissabte en un comunicat que els vehicles que circulin per aquesta via demà es desviaran pels carrers Sant Antoni Maria Claret i Espronceda, per tornar a incorporar-se a la Meridiana. L’1 d’octubre es faran noves actuacions de pavimentació en aquesta via, en sentit sortida de la ciutat.