Per Sergi Mas

El pòdcast d’EL PERIÓDICO | Les obres del tramvia de la Diagonal tallaran quatre carrers durant aquest mes

BARCELONA 15 12 2020  TRAM es el nom comercial del tramvia de Barcelona  i que fa servei dins de l  Area Metropolitana de Barcelona  conformat per sis linies en dues xarxes   Fotografia de JOAN CORTADELLAS

BARCELONA 15 12 2020 TRAM es el nom comercial del tramvia de Barcelona i que fa servei dins de l Area Metropolitana de Barcelona conformat per sis linies en dues xarxes Fotografia de JOAN CORTADELLAS / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
Sergi Mas

Les obres per a la prolongació del tramvia de Glòries a Verdaguer comporten canvis de mobilitat. Els carrers València i Nàpols recuperen la normalitat després de les obres durant l’agost, i quatre carrers més n’agafaran el relleu: talls a tocar a Bailèn, Castillejos, Roger de Flor i Padilla.

«Planificació» de talls

Per començar, els dos primers talls arribaran dimarts que ve, 12 de setembre, que afectaran les interseccions dels carrers Bailèn i Castillejos amb l’avinguda Diagonal. Primer (fins al 20 de setembre) entre Provença i Diagonal, i, després, (fins al 27 de setembre aproximadament) entre Aragó i Diagonal.

A finals de setembre serà el torn de Roger de Flor, entre València i Diagonal, i més tard el carrer Padilla, tallat fins a l’11 d’octubre.

Notícies relacionades

On es pot escoltar

‘El pòdcast d’El Periódico’ es publica de dilluns a divendres i es pot escoltar a les plataformes iVooxSpotifyPodimoGoogle PodcastsAmazon Podcasts i Apple Podcasts.

Equip

Idea i supervisió: Iosu de la Torre.

Edició i realització: Sergi Mas.

Disseny de so: Cadena Pirenaica.

Estudi de gravació: Manolita Studios.

Veu en off: Mercè Torrents.