Canonada rebentada

Espectacular fuita d’aigua al districte de Sant Andreu de Barcelona: «El terra s’ha aixecat»

1
Es llegeix en minuts

Aquest dimecres al matí, veïns i comerciants del districte de Sant Andreu de Barcelona han patit talls d’aigua i inundacions a causa d’una gran fuita d’aigua l’origen de la qual s’ha situat al carrer del Cardenal Tedeschini, i que també ha afectat part del carrer Concepción Arenal.

Cap a les 10.00 hores ha rebentat una canonada del carrer Cardenal Tedeschini, fet que ha provocat una espectacular fuita d’aigua que ha aixecat el paviment del carrer i ha inundat la zona.

Notícies relacionades

Un dels comerços que s’està veient afectat per aquest succés és Princess Nail, un saló de manicura situat a la cruïlla entre Concepción Arenal i Cardenal Tedeschini. «No sé si avui podrem treballar», ha lamentat la propietària en declaracions a aquest diari. A ella i a les seves companyes l’incident els ha agafat en plena feina: «estàvem treballant i de sobte ha començat a entrar aigua marró al local. Llavors hem sortit i hem vist que el terra del carrer s’ha aixecat. Per ara no podem treballar, estem esperant que s’arregli», explica.

L’Ajuntament de Barcelona ha informat que tres dotacions dels Bombers de Barcelona estan treballant al lloc, tot i que qui s’encarregarà de resoldre aquesta incidència és la companyia d’aigües.