L’Ajuntament de Barcelona parla d’un estiu «sense incidents greus» malgrat la massificació turística

ZOWY VOETEN

1
Es llegeix en minuts
ACN

El tinent d’alcaldia de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha afirmat que la ciutat està passant un estiu sense «incidents greus», malgrat la presència massiva de turistes. En una entrevista a ‘La Vanguardia’, Batlle ha recordat que l’arribada de turistes atrau persones que es dediquen a fer «activitats il·lícites» i ha descrit els mesos estivals d’aquest any com a «relativament bons».

Notícies relacionades

El tinent també ha parlat del districte de Ciutat Vella, el qual afirma que concentra «bona part de la problemàtica social de la ciutat». «És un lloc que s’ha de tractar amb especial atenció, per això ens estem reunint amb veïns i comerciants per veure com n’abordem la millora», explica.

Entre les principals preocupacions, afirma que «s’ha de prestar atenció a la rehabilitació de vivendes, frenar els monocultius comercials i lluitar contra la droga i les ocupacions delinqüencials relacionades amb el narcotràfic». Són temes que també poden afectar en certa manera el «conjunt del país» i, per això, demana la corresponsabilitat de la Generalitat i dels municipis metropolitans.