Obsequi

El Periódico s’uneix a les festes de Gràcia amb ventalls i subscripcions gratuïtes

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les festes de Gràcia 2023 celebren de nou la creativitat veïnal i la cultura a peu de carrer, amb més de 900 activitats del 15 al 21 d’agost i fins a 23 carrers i places decorades. La celebració atrau un any més milers de persones per disfrutar dels ornaments originals i les propostes que ofereix cada comissió de veïns participant.

EL PERIÓDICO s’uneix aquest any a la festa major amb diverses iniciatives, a través d’un conveni de col·laboració amb la Fundació Festa Major de Gràcia. Així, els assistents a dos dels actes més multitudinaris comptaran amb un obsequi sostenible per alleujar la calor estival i accedir a la millor informació local.

Es tracta d’un ventall de cartró reciclable, amb un missatge especial a cadascuna de les dues cares. D’una banda, la festa major recorda al públic la importància de respectar al màxim els carrers engalanats: «Fa un any que el veïnat de Gràcia estem treballant de manera altruista per oferir-te la festa més popular de l’estiu. ¡Estima la festa, respecta’n la decoració!».

Notícies relacionades

D’altra banda, EL PERIÓDICO convida a «viure la festa» encara més intensament a través d’una subscripció gratuïta al diari durant un mes. A través d’un codi QR, tots els receptors d’aquest ventall especial es podran donar d’alta sense cost i disfrutar els següents 30 dies de tots els continguts publicats per aquesta capçalera. És una oportunitat única per a unes festes excepcionals.

Un total de 5.500 unitats d’aquest obsequi es repartiran en la cercavila de Gràcia d’aquest dimarts a la tarda i la gala de lliurament de premis als millors decorats dijous vinent.