Realitat virtual

El Tibidabo de Barcelona estrena la nova atracció ‘Beyond’

La muntanya russa amb realitat virtual que et porta a l’espai i al fons marí al Tibidabo

El Tibidabo s’ha blindat després de l’atac d’un senglar que va mossegar el testicle d’un visitant

El Tibidabo de Barcelona estrena la nova atracció ‘Beyond’

Parc d'Atraccions Tibidabo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El parc d’atraccions Tibidabo de Barcelona dona la benvinguda a l’estiu amb ‘Beyond’, una nova experiència immersiva basada en la realitat virtual. L’històric ‘Edifici Cel’ es convertirà en un entorn digital que conduirà els visitants per un món de misteri i aventura. Amb una durada de 10 minuts, els usuaris portaran unes ulleres de realitat virtual i dos comandaments mentre caminin per l’interior de la construcció i descobriran en primera persona la història oculta de l’activitat.

L’atracció és una proposta per part del parc en col·laboració amb l’empresa alemanya VR Coaster, amb la intenció de contribuir a la preservació del patrimoni històric de la ciutat, amb atraccions com l’avió, la talaia i els autòmats, però amb una projecció cap al futur incorporant-hi tecnologia.

Notícies relacionades

‘Beyond’ entrarà en funcionament el dia 5 de juliol per a tots els públics, tot i que els membres del TibiClub podran visitar-la de manera anticipada i exclusiva el cap de setmana de l’1 i 2 de juliol. L’atracció es troba dins del parc d’atraccions, tot i que per accedir-hi serà necessari reservar presencialment a l’exterior de l’atracció i pagar una fiança de 3 euros, que després tornaran com a fiança o que es podrà intercanviar per un val de restauració.

Aquesta serà la tercera atracció del Tibidabo que incorpora tecnologies immersives. El 2017 es va inaugurar el ‘Virtual Express’ i el mes d’abril passat va entrar en funcionament la realitat virtual a la muntanya russa.

Altres novetats estiuenques

Amb l’arribada de la calor, el Tibidabo amplia l’horari d’obertura. Els caps de setmana de juliol, el parc tancarà una hora més tard, a les 22.00 h. Durant el mes d’agost, aquest horari ampliat s’aplicarà de dimecres a diumenge, amb 11 hores d’atraccions i espectacles.

D’altra banda, el famós ratolí dels llibres ‘Geronimo Stilton’ tindrà la companyia especial d’alguns dels participants del concurs televisiu ‘Eufòria’ durant els caps de setmana de juliol a partir de les 20.30 h:

A l’agost hi haurà un espectacle de Laser Show a partir de les 21.30 h i les mascotes del parc també estrenaran una funció a partir de les 19.00 h.