A Horta-Guinardó

Mor un motorista en un accident amb un cotxe de la Guàrdia Urbana de Barcelona

Mor un motorista en un accident amb un cotxe de la Guàrdia Urbana de Barcelona

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dilluns a la nit un motorista de 75 anys ha mort després de tenir un accident de trànsit en què també s’ha vist implicat un cotxe de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Els fets van tenir lloc pels volts de les 22.00 hores al districte d’Horta-Guinardó, a l’altura del número 24 del carrer Telègraf, segons han informat fonts municipals.

El motorista va resultar greument ferit i va ser traslladat a l’hospital per una unitat de Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) on va morir hores després. 

Fins al lloc dels fets es van desplaçar dotacions de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana per investigar les causes del sinistre. L’agent que conduïa, que estava de servei, hauria donat negatiu en drogues i alcohol.

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Barcelona ha activat el servei d’atenció psicològica del Centre d’Urgències i Emergències Socials municipals per atendre els familiars de la víctima. Així mateix, ha emès un comunicat en què lamenta la mort del ciutadà i trasllada el condol al seu entorn.

Aquesta és l’onzena víctima mortal per accident de trànsit a la capital catalana aquest any.