Carrer València

Accident al centre de Barcelona entre una moto, un cotxe i un autobús

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Accident al cor de Barcelona. Una moto, un cotxe i un autobús s’han vist implicats en el sinistre al carrer València, entre Marina i Lepant, que ha deixat diverses persones ferides.

El Sistema d’Emergències Mèdiques ha rebut l’avís a les 17.23 hores i està atenent diversos ferits al lloc dels fets, segons informa Betevé. Així mateix, els Bombers hi han intervingut per excarcerar la conductora del cotxe, que ha quedat atrapada dins del vehicle.

Alguns ocupants del bus han assenyalat al mitjà citat que la conductora hauria perdut el control del vehicle, ha xocat contra un fanal i ha pujat a la vorera, sense arribar a poder frenar. De moment es desconeixen els motius pels quals la dona ha perdut el control.

Afectacions al trànsit

Com a conseqüència de l’accident, s’ha tallat el trànsit al carrer València i les línies d’autobús D50, H10, V21,19, 33 i 34, que tenen l’itinerari per la zona, han alterat el seu recorregut. Així mateix, s’ha tallat el pas als vianants i la Guàrdia Urbana només deixa passar els veïns pel tram acordonat.

Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que actualitzarà d’aquí uns minuts. Si voleu rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres, us podeu descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius o registreu-vos-hi per disfrutar dels continguts P+. També us hi podeu subscriure per consultar ‘online’ l’edició digital impresa o rebre el diari a casa. Només per ser-ne subscriptors, disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club del subscriptor d’El Periódico.