B-20

Caos de trànsit per un accident que ha tallat més d’una hora la Ronda de Dalt de Barcelona

En el sinistre s’han vist implicats un autobús, un camió i un cotxe

Alberto Antorán Ponce

1
Es llegeix en minuts
Gisela Macedo
Gisela Macedo

Periodista

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Aquest dimecres al matí s’han produït dos accidents a la Ronda de Dalt de Barcelona (B-20). Un dels cotxes talla totalment aquesta via a l’altura de Collserola en direcció Nus del Llobregat, i les cues de vehicles aturats arriben fins a Santa Coloma de Gramenet.

L’incident, en el qual s’han vist implicats un autobús, un camió i un cotxe, ha tingut lloc entorn de les 9.30 hores del matí a l’altura de la sortida 6 de la Ronda de Dalt. Fins al lloc s’han desplaçat efectius de Bombers de Barcelona i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Fonts municipals han informat que una persona ha resultat ferida lleu.

A causa d’aquesta interrupció total de la circulació en sentit Llobregat, que ha durat prop d’una hora i mitja, molts dels conductors que s’han vist atrapats a la Ronda de Dalt han optat per sortir dels seus vehicles mentre esperaven que la situació tornés a la normalitat. A les 10.55 h aproximadament, s’ha reobert la circulació als tres carrils que van en sentit Llobregat.

Notícies relacionades

A més, per aquest mateix accident, també s’ha tallat temporalment l’accés en sentit Llobregat des de la C-58 i la C-33 d’entrada a Barcelona, ha informat el Servei Català de Trànsit.

Així mateix, aquest dimecres al matí a la B-20 també s’ha tallat un carril a l’altura de Pedralbes en direcció Besòs (sentit contrari a l’anterior), per un altre accident que ha provocat retencions des d’Esplugues de Llobregat. A les 10.40 h, Trànsit ha informat que aquest s’ha reobert a la circulació.