Eleccions municipals

Valents vol més locals d’oci per «combatre el ‘botellon’» a Barcelona

  • Última hora sobre les eleccions municipals de Barcelona

A1-174788940.jpg

A1-174788940.jpg / Miquel Vera / ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

La candidata de Valents a Barcelona, Eva Parera, ha afirmat aquest dissabte que fan falta més establiments d’oci nocturn per tornar «la vida» a la ciutat i combatre pràctiques incíviques. «Els locals no molesten, quan hi ha un local d’oci nocturn la gent és dins. Si no n’hi ha, la gent quedarà igual i farà ‘botellons’ al carrer», ha declarat a la premsa a les portes del Saló Automobile. «No tenim una ciutat amb vida, tenim una ciutat cada cop més apagada», s’ha lamentat abans d’apostar per buscar zones on falten discoteques per esponjar aquesta activitat. D’altra banda, la regidora ha opinat que un tercer mandat d’Ada Colau posaria en risc negocis com la Fira de Barcelona i sectors com la restauració i el turisme.

Segons Parera, es parla poc d’aquest sector en comparació amb altres activitats també sacsejades per la pandèmia del coronavirus, com la restauració o l’hostaleria. En aquest sentit, ha criticat que faci més de 15 anys quel’Administració no dona una nova llicència de discoteca a la capital catalana. «Al final és una guerra que no té cap sentit», ha argumentat en referència al tancament de la zona de discoteques del Front Marítim.

«Polítiques comunistes»

Notícies relacionades

Parera també ha aprofitat la seva visita al saló de l’automòbil per reivindicar l’ús del vehicle privat, un dels elements centrals de la seva campanya. «S’ha de recolzar i no llançar un missatge que el vehicle, el cotxe i la moto, no són benvinguts a la ciutat de Barcelona», ha advertit la candidata. D’altra banda, ha carregat contra les polítiques «comunistes» del «tripartit d’esquerres» que, segons Valents, formen Ada Colau, el PSC i Esquerra.

Parera ha apostat també pel creixement de la Fira de Barcelona i per aïllar-la de les polèmiques que l’han envoltat els últims anys, com les «plantades» de l’alcaldessa de Barcelona al rei Felip VI o les crítiques a l’MWC. «Tot això no ens ajuda i expulsa els congressos i les fires cap a Ifema, a Madrid», ha apuntat. També sobre els vehicles, ha recordat les declaracions de la regidora dels Comuns Janet Sanz, que durant la pandèmia va dir que s’havia d’aprofitar el coronavirus per «evitar» que es tornés a «reactivar» la indústria de l’automòbil.