19 dotacions de Bombers

Controlat l’aparatós incendi en una nau industrial de Mercabarna

MULTIMÈDIA | Les receptes i els diagnòstics per a la Barcelona del futur

El govern de Colau aprova dues superilles i una «pacificació» hores abans de la campanya electoral

El foc crema les instal·lacions d’una empresa càrnia, però «cap persona ha resultat ferida», indica la Guàrdia Urbana

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Bombers de Barcelona han donat per controlat a les 11.30 hores l’incendi que crema des d’aquest dissabte a la matinada la nau industrial de l’empresa càrnia Schara a Mercabarna, a la Zona Franca de Barcelona. La columna de fum, que no és tòxica però es veia des de diferents punts del Barcelonès i el Baix llobregat, ha baixat d’intensitat. «Cap persona ha resultat ferida», ha indicat la Guàrdia Urbana (GUB), que de manera preventiva ha evacuat quatre persones de naus pròximes.

Els Bombers de Barcelonatreballen al lloc amb 19 dotacions terrestres després de rebre l’avís de l’incendi a les 5.18 hores. Ateses «les grans dimensions» de la nau, els serveis d’emergència esperen extingir-lo al llarg de la tarda, han precisat fonts de l’ajuntament.

Parada de metro alterada

Notícies relacionades

La nau afectada està situada al número 56 del carrer Longitudinal 10, dins del polígon de mercats majorista de Barcelona i l’àrea metropolitana. Quan s’ha declarat el foc, per causes que encara s’investiguen, l’empresa estava tancada i no hi havia cap treballador a l’interior.

La GUB, la policia local del Prat de Llobregat i els Mossos d’Esquadra fan talls de circulació al perímetre i alguns accessos de la parada de metro Mercabarna de l’L9 Sud han estat tancats durant unes hores perquè es troba davant del foc.