Educació infantil

Comença la preinscripció a les escoles bressol públiques de Barcelona: dates i places ofertes

  • Barcelona expandeix els parcs d’aigua infantils amb la mirada posada en la sequera

  • Tres bolets i dos padrins: així serà la primera superàrea infantil inclusiva de Barcelona

Comença la preinscripció a les escoles bressol públiques de Barcelona: dates i places ofertes

MARINA VILANOVA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El període de preinscripció per al nou alumnat a la xarxa municipal de Barcelona i a les cinc escoles bressol de titularitat de la Generalitat a la ciutat ha començat aquest dijous.

Segons ha informat el consistori, l’oferta de la xarxa d’Escoles Infantils Municipals (EBM) és de 4.766 places per a nou alumnat, cosa que suposa un augment d’entre el 6% i el 7% en relació amb l’oferta de l’any passat.

La xarxa, que formen 105 centres, estrena el curs vinent quatre centres, dos dels quals són de nova creació, i els altres, dos ampliacions i trasllats d’escoles ja existents, i per això la capacitat total d’aquesta xarxa també ha augmentat prop de 300 places i se situa en les 8.891 places en total per al curs 2023-2024.

De les 4.766 places disponibles per a nou alumnat, se n’han reservat un total de 488 per atendre necessitats educatives especials, tant per a nens que estan afectats per una discapacitat física, intel·lectual o sensorial, o per trastorn de l’espectre autista, trastorns greus de conducta, trastorns mentals o malalties degeneratives greus i minoritàries, com per atendre nens que presenten necessitats educatives derivades de situacions de risc social greu.

Notícies relacionades

La preinscripció es fa de forma telemàtica, a través d’aquest enllaç, del 4 al 17 de maig, tots dos inclosos.

Per a aquelles famílies que necessitin acompanyament al tràmit de preinscripció telemàtica poden acudir de forma presencial al centre demanat en primera opció i amb cita prèvia.