Furor de vips

Quatre alcaldables de Barcelona aniran als concerts de Springsteen

  • Steven Spielberg assistirà junt amb Barack Obama al concert de Bruce Springsteen a Barcelona d’aquest divendres

  • Bruce Springsteen ja és a Barcelona: les primeres imatges

Quatre alcaldables de Barcelona aniran als concerts de Springsteen

Mario Anzuoni / Reuters

1
Es llegeix en minuts
Meritxell M. Pauné

Els dos concerts de Bruce Springsteen aquest cap de setmana a Barcelona han atret moltes cares conegudes. Després de recórrer els Estats Units, el Boss & l’E Street Band inicien la seva gira europea a la capital catalana aquest divendres 28 d’abril i diumenge 30 d’abril a l’Estadi Lluís Companys, a Montjuïc. Milers de fans assistiran a veure el seu ídol i de propina podran veure, ni que sigui de lluny, alguns vips destacats entre el públic. Entre els noms que han transcendit hi ha la família Obama i el cineasta Steven Spielberg.

Notícies relacionades

L’actualitat local també s’ha colat en aquest furor pel cantautor i més de la meitat dels alcaldables de partits amb representació a l’ajuntament aniran també a escoltar les cançons del Boss. Segons han confirmat els diferents partits a El Periódico, tenen previst acudir a veure Springsteen l’alcaldessa, Ada Colau (BComú); el líder socialista Jaume Collboni; l’exalcalde i alcaldable Xavier Trias (Junts), i la regidora Eva Parera (Valents). Segons els equips de premsa, per contra, seran baixa Ernest Maragall (ERC), Daniel Sirera (PP) i Anna Grau (Cs), tot i que membres de les candidatures d’ERC i Cs sí que tenen previst anar-hi a títol personal.

Colau va ser la primera a confirmar que hi acudiria, molt abans de conèixer-se l’assistència de celebritats americanes. «Fa molts mesos que està confirmada» la seva presència, apunten les fonts consultades, que afegeixen fent broma que «altres han confirmat» l'assistència al concert al saber que hi aniria Obama, sense entrar a assenyalar ningú. En qualsevol cas, sigui per agendes imprevisibles o per oportunisme, al final seran quatre els candidats que cantaran a l’uníson els himnes de Springsteen al Lluís Companys. Tres d’ells, rivals directes en la disputada cursa que dibuixen les enquestes des de fa mesos. Springsteen els farà congeniar per un dia com difícilment se’ls veuria fer-ho en un ple preelectoral.