Música sacra i Mozart

La Sagrada Família sorteja entrades per assistir al concert de la Filharmònica de Berlín

El temple ofereix 600 tiquets dobles per als assajos i 100 per al recital, previst per a l’1 de maig a la basílica

La Sagrada Família sorteja entrades per assistir al concert de la Filharmònica de Berlín

Pep Daude

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Sagrada Família sorteja entrades per a l’assaig general i també per al concert que portarà a terme la Berliner Philharmoniker (Orquestra Filharmònica de Berlín) a la basílica de la capital catalana els dies 30 d’abril i 1 de maig, respectivament. Segons ha explicat el temple a través d’un comunicat aquest dimecres, se sortejaran 600 entrades dobles per a l’assaig general del 30 d’abril a les 17.45 hores, i 100 del mateix tipus per al concert, que se celebrarà l’1 de maig les 10.45 hores.

La Berliner Philharmoniker, conduïda pel director principal, Kirill Petrenko, interpretarà un repertori de música sacra i la Simfonia núm. 25, una de les més famoses del reconegut compositor Wolfgang Amadeus Mozart. L’orquestra comptarà amb l’acompanyament dels solistes Louise Alder, Wiebke Lehmkuhl, Mauro Peter i Krešimir Stražanac, i el cor de l’Orfeó Català. Totes les persones interessades podran inscriure’s en els sortejos a través d’un formulari disponible a la pàgina web de la Sagrada Família i a les seves xarxes socials entre les 10.00 hores d’aquest dimecres i les 10.00 hores del 24 d’abril.

Guanyadors, el 24 d’abril

Notícies relacionades

Els participants podran escollir si volen assistir el dia 30 d’abril i/o el dia 1 de maig a través del formulari habilitat, i optaran a entrades per a un dels dos esdeveniments. El sorteig se celebrarà el dilluns 24 d’abril, i les persones guanyadores rebran un correu electrònic amb les indicacions sobre com disfrutar del premi.

Des de 1991, la Berliner Philharmoniker ofereix un Concert Europeu anual l’1 de maig per commemorar la fundació de l’orquestra, que cada any té lloc en una ciutat del continent diferent, i que s’emet per televisió a més de 30 països de tot el món. L’orquestra tria llocs històricament significatius que simbolitzen èxits culturals excepcionals o monuments destacats del patrimoni comú, com és el cas del temple d’Antoni Gaudí.