Vídeo polèmic

El Gremi de Restauració de Barcelona carrega contra els veïns que «estan en contra de tot»

Amb un gag a les xarxes socials, el sector encasella com a «falta d’empatia» les queixes pel soroll nocturn

El Gremi de Restauració de Barcelona carrega contra els veïns que «estan en contra de tot»
1
Es llegeix en minuts

El Gremi de Restauració de Barcelona ha criticat, a través d’un vídeo difós a les xarxes socials, «la falta d’empatia d’uns quants veïns de la ciutat que, sistemàticament, estan en contra de tot i a qui tot molesta», segons ha informat el gremi a través d’un comunicat aquest dijous.

El director del Gremi de Restauració, Roger Pallarols, ha opinat que els «rondinaires» són una minoria, segons ell, i que la majoria dels barcelonins se senten orgullosos de la ciutat.

«La llista de queixes d’aquestes persones és interminable. Senzillament, voldrien que Barcelona fos una cosa diferent, grisa i avorrida, a mida de les seves aficions i dels seus gustos», ha criticat el gremi, alhora que animen els alcaldables de la capital catalana a relativitzar la seva veu.

Polèmica a les xarxes

Notícies relacionades

El vídeo s’ha fet viral a les xarxes socials i no han trigat a sortir els detractors d’aquesta critica del gremi cap als veïns.

Alguns usuaris han respost amb vídeos de terrasses de bars plenes de clients sorollosos a la nit, criticant l’incivisme i el soroll nocturn. D’altres els han retret que s’han «venut al turisme».