AMB

Les obres del nou passeig Marítim de Badalona començaran el 2024

Al maig presentaran el projecte, per al qual tenen un pressupost de 6 milions d’euros

Les obres del nou passeig Marítim de Badalona començaran el 2024

EPC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El maig vinent es presentarà el projecte executiu per remodelar el pont del Petroli de Badalona, que el 2020 va quedar molt afectat durant el temporal ‘Gloria’. Les obres estan valorades en 3,2 milions d’euros, i permetran resoldre els danys en l’estructura i recuperar la part final del passadís central desaparegut que unia el pont amb la plataforma final, que també va quedar molt afectada.

La primera estimació de la valoració per remodelar el pont es va fer el desembre del 2021 i xifrava l’actuació en un 1,3 milions d’euros. El 2022 l’ajuntament va portar a terme un procés participatiu entre les dues opcions més fiables que tècnicament podrien suportar millor l’acció de l’onatge en situació de temporal.

Notícies relacionades

Les obres del nou passeig Marítim de Badalona entre la platja dels Pescadors i el torrent de Vallmajor començaran a inicis del 2024. El projecte, impulsat per l’ajuntament i l’AMB, preveu una plataforma única, l’ampliació del passeig cap a la platja, la connexió dels carrils bici, l’eliminació de barreres arquitectòniques i una nova plantada d’arbres, il·luminació i mobiliari.

La remodelació ocupa una superfície total de 15.170 metres quadrats, amb un pressupost previst de gairebé 6 milions d’euros. El termini previst d’execució de les obres és de 15 mesos, i la previsió és que els treballs puguin començar durant el primer trimestre del 2024.

Temes:

Badalona