Reforma

Acabat el nou paviment del mercat de la Boqueria de Barcelona

La renovació de 3.600 metres quadrats de carrers del mercat ha suposat una inversió d’1,4 milions d’euros

Acabat el nou paviment del mercat de la Boqueria de Barcelona

JORDI OTIX

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB), ha finalitzat les obres de substitució del paviment del mercat de la Boqueria, que es van iniciar el 16 de gener, informa el consistori. La intervenció ha suposat la renovació de 3.600 metres quadrats de carrers del mercat, s’ha portat a terme en 10 setmanes i ha suposat una inversió d’1,4 milions d’euros.

El paviment del mercat de la Boqueria estava deteriorat, tenia fissures i irregularitats a la superfície i presentava diferents materials fruit de diverses intervencions al llarg del temps.

Les obres per renovar i uniformar el paviment de la Boqueria s’han portat a terme en dues fases, cosa que ha permès que el mercat hagi mantingut la seva activitat durant totes les obres; a més, s’han aplicat importants mesures de seguretat per minimitzar les molèsties de soroll i pols.

Notícies relacionades

Actualment, i fins al juny del 2023, també s’està actuant a la Boqueria en el projecte per a la instal·lació de sistemes de control de coloms a l’estructura del mercat, on hi ha les zones de nidificació i estada de les aus, ja que està obert a l’exterior. Aquest projecte té un pressupost de 661.000 euros.

L’Ajuntament de Barcelona ha invertit més de tres milions d’euros els últims anys per efectuar millores al mercat de la Boqueria, ha informat en un comunicat.