Precampanya electoral

Dotze artistes recolzen Collboni amb una exposició sobre «la millor Barcelona»

Destaca el nom de Javier Mariscal, creador del Cobi olímpic

Dotze artistes recolzen Collboni amb una exposició sobre «la millor Barcelona»

Ceci Fimia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dotzena d’artistes ha inaugurat aquest dimecres una exposició que, sota el nom de La millor Barcelona, promou la plataforma «Bo per BCN» de suport a la candidatura de l’alcaldable del PSC a la capital catalana, Jaume Collboni.

Entre els 12 artistes que han treballat en l’exposició de suport al candidat socialista –oberta al públic fins al 25 de març a la sala Uvedoble Art Studio– destaca Javier Mariscal, creador de Cobi, la mascota dels Jocs Olímpics a Barcelona de 1992, segons ha explicat «Bo per BCN» en un comunicat.

Notícies relacionades

La resta d’artistes són Helena Sans, Kamil Escruela, Carme Solé Vendrell, Periquito Pastor, Robert Llimós, Catalina Parra, Medina Òscar, Anna Revuelto, Jenny Larsson, Teresa Unsain i Takayuki Maejima.

Jaume Collboni ha assistit a la presentació de l’exposició, dissenyada per Jaume Escala, que compta amb una dotzena d’obres que simbolitzen «la diversitat, la modernitat i l’esperit mediterrani que emana la ciutat». El candidat socialista ha agraït el treball dels artistes, acompanyats de familiars, amics, el grup impulsor i els portaveus de la plataforma i membres rellevants del món de la cultura a Barcelona.