A Sant Andreu

Ensurt en un carrer de Barcelona al desprendre’s un tros de façana

Els Bombers hi acudeixen per retirar la runa després de precipitar-se part de la paret d’un bloc, sense causar ferits

Ensurt en un carrer de Barcelona al desprendre’s un tros de façana

CEDIDA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La caiguda d’un tros de façana ha sobresaltat aquest diumenge els veïns de la confluència del passeig Torras i Bages amb Guardiola i Feliu, al districte de Sant Andreu, a Barcelona. Un fragment fi i allargat de paret d’un bloc de vivendes s’ha desprès i s’ha precipitat sobre la vorera. Els Bombers de Barcelona, que han acudit al lloc dels fets, informen que l’enfonsament no ha causat ferits ni danys de consideració.

Notícies relacionades

Les fotografies de testimonis directes mostren la runa que ha quedat a terra després que uns maons de la façana es desplomessin des de l’altura d’un quart pis. Una dotació dels Bombers de Barcelona s’ha desplaçat al lloc del sinistre. L’Ajuntament de Barcelona ha informat que els agents han efectuat tasques de sanejament a l’immoble en què s’ha desprès una part de la paret.

A part, els Bombers de Barcelona han informat de dos accidents de trànsit en què han intervingut aquest cap de setmana. D’una banda, agents del cos es van desplaçar a la plaça Tetuan, on un vehicle va pujar a la mitjana, on va quedar frenat després de desviar-se de la calçada. Els agents també es van mobilitzar per un xoc amb quatre vehicles implicats a l’avinguda Meridiana. Només una persona va resultar ferida lleu.