Celebració local

La Carnavalada de la Barceloneta 2023: data, horari i recorregut

  • Consulta l’horari i recorregut d’una de les últimes rues de Carnaval a Barcelona

  • La rua comportarà afectacions en algunes línies de busos

La Carnavalada de la Barceloneta 2023: data, horari i recorregut

ZOWY VOETEN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Carnaval arriba a la seva fi i la Barceloneta acollirà una de les últimes rues d’aquest any. El barri mariner de Barcelona disfrutarà d’un matí ple de disfresses, música i comparsa, en una festa organitzada per la Comissió de Festes de la Barceloneta.

Data i horari

El barri del districte de Ciutat Vella és un dels últims barris de la ciutat comtal a realitzar la rua de carnaval. La cita anual dels veïns de la Barceloneta amb la desfilada de la Carnavalada tindrà lloc el diumenge 26 de febrer a partir de les onze del matí.

Recorregut de la desfilada

Notícies relacionades

La rua s’iniciarà al carrer de Pepe Rubianes a les onze del matí i desfilarà pel passeig de Joan de Borbó, els carrers de Ginebra, de Cermeño, del Doctor Giné i Partagàs, d’Andrea Doria i el passeig de Salvat Papasseit. La rua finalitzarà el seu recorregut al parc de la Barceloneta al voltant de les 14.00 h de la tarda.

Afectacions en línies de busos

La desfilada comportarà afectacions en algunes línies de busos durant, aproximadament, tres hores de desfilada. Les línies que es veuran obligades a desviar o limitar el seu recorregut a causa de la rua són els busos D-20, V-15, V-19, 47 i 59.