Urbanisme

Comencen les obres per pacificar un nou tram de l’eix verd d’Almogàvers a Barcelona

Amb aquesta actuació quedarà només una última fase d’obres per acabar de completar la transformació d’aquest carrer

Comencen les obres per pacificar un nou tram de l’eix verd d’Almogàvers a Barcelona

Ajuntament de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Barcelona ha començat aquest dilluns les obres del segon tram de transformació de l’eix verd del carrer d’Almogàvers, al barri del Parc i la Llacuna del Poblenou. Es tracta de la part que va des del carrer de Badajoz al carrer de Roc Boronat, i serà el segon tram de la via que es renovarà sota els criteris dels eixos verds.

Segons ha informat el consistori, es renovarà uns 7.890 metres quadrats en forma de plataforma única per destinar la major part de l’espai al passeig, parterres, arbratge i la bicicleta, i l’encreuament d’Almogàvers amb Ciutat de Granada es convertirà en una plaça amb verd i llocs d’estada.

Amb l’execució d’aquest segon tram, s’haurà transformat en eix verd un total de 270 metres del carrer d’Almogàvers, i ja quedarà només una última fase d’obres per acabar-lo que completar.

Les obres serviran per consolidar la pacificació d’aquest nou tram d’Almogàvers, que avui dia forma part de les actuacions tàctiques de la superilla del Poblenou, i en el marc del pla Superilla Barcelona.

Notícies relacionades

Les obres, que s’executaran a través de l’Institut Municipal d’Urbanisme (IMU), tenen un pressupost d’uns 3,7 milions d’euros i es preveu que acabin a l’octubre.

Com a conseqüència d’aquestes obres, el trànsit es veurà afectat i els vehicles es desviaran per altres carrers.