Eleccions municipals del 28-M

Trias es veu «capaç» de governar Barcelona tant amb ERC com amb el PSC

El candidat de Junts considera que el principal problema de la capital catalana «és que la gent ha perdut l’orgull de pertànyer a la ciutat»

Trias es veu «capaç» de governar Barcelona tant amb ERC com amb el PSC

FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El candidat de Junts a l’alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, ha afirmat que podria governar amb el PSC i que també es veu «capaç» de fer-ho amb ERC si guanya les eleccions del pròxim 28 de maig. En una entrevista al diari ‘Ara’, ha considerat que ara mateix el gran «misteri» consisteix a saber si republicans i socialistes li donarien suport si guanya els comicis, instant les dues formacions a posicionar-se sobre aquesta hipòtesi.

Segons el parer de Trias, l’ajuntament s’ha de replantejar les superilles impulsades per l’actual alcaldessa, Ada Colau, i invertir diners «per recuperar l’interior de les illes i portar-hi a terme un bon manteniment».  També ha assegurat que no aprovarà peatges a Barcelona, perquè «aparcar ja suposa un peatge i no té sentit posar-ne més».

El funcionament de Rodalies

«El que cal fer és promoure la construcció d’aparcaments en els accessos de la ciutat i que la gent arribi a Barcelona en ferrocarril», ha assenyalat l’aspirant de Junts, que ha incidit en la necessitat que Rodalies funcioni correctament.

Notícies relacionades

Segons Trias, no es pot ser alhora activista i alcalde, en clara al·lusió a Colau, i ha argumentat que el principal problema de Barcelona «és que la gent ha perdut l’orgull de pertànyer a la ciutat».