Art urbà

TVboy restaura el grafit d’Alèxia Putellas vandalitzat amb insults masclistes

El mural havia aparegut amb pintades de ‘Ni és futbol ni és femení’, ‘Menjafigues’, ‘Feminazi’ o ‘De segona divisió’

Elisenda Pons

TVboy restaura el grafit d’Alèxia Putellas vandalitzat amb insults masclistes
TVboy restaura el grafit d’Alèxia Putellas vandalitzat amb insults masclistes

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sembla que no a tothom li ha agradat que la millor futbolista del món tingui el seu homenatge a les parets dels carrers de Barcelona.

Fa uns dies va aparèixer vandalitzat el graffiti amb el qual l’artista urbà italià TVboy volia retre homenatge a la jugadora del FC Barcelona, Alèxia Putellas.

Pintades de caràcter masclista com ‘Ni és futbol ni és femení’, ‘Menjafigues’, ‘Feminazi’ i ‘De segona divisió’ i un altre tipus de floretes i improperis van embrutar un mural, situat just al costat de la plaça Joanic al barri de Gràcia, creat per destacar el paper de la dona en l’esport i com està influint socialment.

Notícies relacionades

El mateix TVboy explica que es va decidir a transformar l’antic mural de Maradona que il·lustrava aquesta paret amb el de la jugadora del FC Barcelona després de prendre consciència dels valors que transmetien un personatge i l’altre i després de veure com la seva filla li confessava que volia jugar a futbol.

Així que dissabte, el grafiter italià va tornar a agafar els esprais de pintura per tapar els insults i deixar una obra immaculada que és un orgull per al barri i un referent per a les noves generacions.

Temes:

Tvboy