Canvi de dirigent

Salva Vendrell, elegit nou president del Gremi de Restauració de Barcelona

Pròsper Puig serà qui li agafarà el relleu com a president de Barcelona Comerç

Salva Vendrell, elegit nou president del Gremi de Restauració de Barcelona

Àngel García

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Gremi de Restauració de Barcelona han nomenat aquest dimarts el seu nou president: el restaurador i expresident de Barcelona Comerç, Salva Vendrell. Així, substituirà Pere Chias com a dirigent de l’entitat per decisió de l’Assemblea General, ha informat el Gremi en un comunicat.

Salva Vendrell va néixer a Barcelona l’any 1973 i pertany a una família estretament vinculada al món de la restauració: «Els pares, avis, oncles i cosins es dediquen o s’hi han dedicat en algun moment», expliquen des de l’entitat. Als 18 anys, va començar a ajudar la seva mare a dirigir el bar Marcel, a Sant Gervasi - Galvany. Després de la jubilació de la mare, el 2016, ell va assumir les regnes del negoci.

Durant diversos anys, Vendrell va estar en contacte amb el món associatiu a través de l’Eix Comercial de Sarrià. Més tard, el 2016, va arribar a presidir l’entitat Barcelona Comerç; un càrrec que ha ostentat fins ara.

Relleu a Barcelona Comerç

Notícies relacionades

Pròsper Puig serà qui agafarà el relleu de Vendrell com a president de Barcelona Comerç. Puig era fins ara el vicepresident d’aquesta entitat i és propietari de la Cansaladeria Puig, una xarcuteria situada al carrer Gran de Sant Andreu que va obrir les seves portes l’any 1957.

Puig exercirà com a president interí i portaveu de Barcelona Comerç fins a la ratificació del seu càrrec, que tindrà lloc durant la reunió del Patronat de Barcelona Comerç prevista per al dijous 2 de febrer. Salva Vendrell, per la seva banda, continuarà vinculada a la Junta Executiva de la Fundació Barcelona Comerç.