Sorteig extraordinari

Barcelona es conforma amb unes engrunes del segon premi del Nen

  • El 72289, repartit a tot Espanya, s’ha distribuït en quatre punts de venda de Barcelona i també a Cornellà, l’Hospitalet i Sant Andreu de la Barca

Barcelona es conforma amb unes engrunes del segon premi del Nen

ÀLEX RECOLONS / ACN

1
Es llegeix en minuts
Jordi Ribalaygue
Jordi Ribalaygue

Periodista

Especialista en Barcelona i àrea metropolitana

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La sort del sorteig del Nen ha sigut esquiva aquesta vegada amb Barcelona. Mentre que el primer premi ha caigut íntegre a l’Escala i ha escampat milions d’euros a l’Alt Empordà, la capital catalana s’ha conformat aquesta vegada amb un botí discret, reduït a uns quants dècims del segon premi, el 72289, distribuït en desenes d’administracions de Loteria Nacional a tot Espanya. Cada butlleta del número afortunat es bescanviarà per 75.000 euros, dels quals els guanyadors ingressaran 68.000 euros nets.

A la província de Barcelona, el número s’ha despatxat en quatre punts de venda de Barcelona, un a l’Hospitalet de Llobregat, un altre a Sant Andreu de la Barca i un a Cornellà de Llobregat. A aquesta última ciutat, l’Alberto es declarava ‘on fire’ després d’assabentar-se que ha repartit una mica de la sort del Nen. «Ahir vam donar el premi de la Bonoloto, 824.000 euros. Estem en ratxa. ¡Anem contra Sort!», ha proclamat, eufòric, el propietari de l’administració número 11 de Cornellà, que regenta des de fa 12 anys.  

Notícies relacionades

Pocs minuts després de sortir la xifra guanyadora dels bombos, l’Alberto no sabia del cert quantes butlletes havia distribuït del 72289, al qual el comerç no està abonat. En tot cas, ha sigut poca cosa. «Deuen haver sigut dècims solts, perquè no teníem sèries grans i aquest ha sigut molt repartit. M’he quedat aturat al saber que l’hem venut. Me n’alegro per qui l’hagi comprat», ha aconseguit dir l’administrador, que ha confessat que feia temps que no entregava un premi important. «L’any passat vam donar 13.000 euros del Gordo de la Primitiva i, abans, un altre de 40.000 euros el 2018. Mai ens havia tocat res de Nadal ni del Nen», ha explicat.

Els establiments de la capital que han repartit algunes de les butlletes premiades es troben als barris de Diagonal Mar, el Fort Pienc, la Dreta de l’Eixample i la Marina. En un estanc del carrer Llull esperaven amb ànsia aquest migdia que Loteria Nacional els notifiqués quants dècims del 72289 han repartit. «Mai havíem aconseguit cap premi per al Nen ni per el Gordo de Nadal. El nostre últim gran premi va ser el 2006, quan vam donar més de dos milions d’euros de la Primitiva. És una alegria», ha admès un empleat.

Temes:

Barcelona