Nadales al carrer

L’Orfeó Català oferirà un concert de Nadal gratis a Barcelona aquest dimecres

  • Tindrà lloc a la plaça del Rei i serà obert a tota la ciutadania

barcelona/concert-plaça-del-rei_756452.jpg

barcelona/concert-plaça-del-rei_756452.jpg / Juanma Pelaez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Orfeó Català oferirà el pròxim dia 4 el seu tradicional concert de nadales a la plaça del Rei de Barcelona, un acte gratuït i obert a la ciutadania organitzat per l’ajuntament i dirigit per Pablo Larraz i Montse Meneses. L’actuació d’aquest any s’iniciarà amb la suite ‘Nadales de Sant Esteve’, estrenada el dia 26.

Amb arranjaments d’Andreu Diport, la peça inclou dues nadales internacionals harmonitzades per Manuel Oltra, ‘Ha nascut el Déu infant’ (francesa) i ‘Aclarida’ (siciliana), i el tema ‘Vom Himmel hoch, o Engel kommt!’ (alemanya), d’‘Une cantate de Noël’, d’Arthur Honegger.

Notícies relacionades

Amb el pianista Pau Casan, també s’interpretaran cançons tradicionals com ‘Joia en el món’ i ‘Fum, fum, fum’ i altres obres que es van poder escoltar en l’últim Concert de Sant Esteve com ‘The music of stillness’, d’Elaine Hagenberg, sobre un poema de Sara Teas i, com a record a les víctimes de la guerra d’Ucraïna, l’arranjament de Bernardo Latini sobre la cançó tradicional ucraïnesa ‘Shchedryck’.

Com és habitual des de fa 10 anys, el concert acabarà amb ‘El cant de la Senyera’, l’himne de l’Orfeó, amb música de Lluís Millet sobre un poema de Joan Maragall.