Programació

L’anella olímpica es prepara per rebre el 2023 el Barça, Coldplay i Bruce Springsteen

  • L’Estadi Olímpic, el Palau Sant Jordi i el Sant Jordi Club tenen programats més de 140 esdeveniments durant l’any, i esperen 1,4 milions de visitants, el doble que el 2022

L’anella olímpica es prepara per rebre el 2023 el Barça, Coldplay i Bruce Springsteen

FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’anella olímpica de Barcelona iniciarà en uns dies un any ple d’activitat als seus escenaris principals. Entre l’Estadi Olímpic Lluís Companys, el Palau Sant Jordi i el Sant Jordi Club sumarà més de 140 esdeveniments, pels quals, segons un comunicat del consistori, es calcula que passaran 1,4 milions de persones.

La xifra suposa el doble de la del 2022 i no s’hi arribava des de fa 10 anys. L’arribada temporal del Barça, obligat a jugar fora del Camp Nou per la seva reforma, se suma al programa general.

Concerts

A l’Estadi Olímpic hi ha programats els concerts de Coldplay, Bruce Springsteen, Harry Styles i The Weekend. Entre tots els grups citats hi haurà vuit concerts al recinte, un nombre a què no s’havia arribat fins ara.

A tots els escenaris de l’anella hi haurà 116 concerts, un 60% més que el 2022. Al Palau Sany Jordi i el Sant Jordi Club actuaran entre d’altres Robbie Williams, Elton John, The Who, Maroon 5, Bad Gyal, Oques Grasses i Joaquín Sabina.

El Barça

Però no només la música omplirà l’estadi, també el futbol. Les obres de reforma del Camp Nou portaran el primer equip del Barça a jugar els seus partits a Montjuïc a partir de l’inici de la temporada 2023-2024, és a dir, a partir d’agost del 2023, una cosa per a la qual ja s’està condicionant l’estadi.

Notícies relacionades

Altres espectacles que pujaran a la muntanya són Disney on Ice, el Cirque du Soleil, el Trial Indoor i la Barcelona Eurovision Party, que se celebrarà, per primera vegada al Sant Jordi Club.

«L’anella olímpica demostrarà el 2023 el seu potencial excepcional com a escenari de grans esdeveniments», afirma el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni