Alteració en les freqüències

Retards als tramvies de Barcelona a causa d’un xoc i un passatger indisposat

  • La T-1, la T-2 i la T-3 han patit demores arran d’una col·lisió a Esplugues, sense ferits

1
Es llegeix en minuts
Jordi Ribalaygue
Jordi Ribalaygue

Periodista

Especialista en Barcelona i àrea metropolitana

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Dos contratemps han alterat la circulació de quatre de les sis línies de tramvia de Barcelona aquest dijous a la tarda. D’una banda, el xoc sense ferits d’un vehicle amb un tren a Esplugues de Llobregat ha retardat la freqüència de pas en les línies 1, 2 i 3, les del Trambaix, que connecten Barcelona amb el Baix Llobregat. En l’altre circuit del Tram, el del Trambesòs, la indisposició d’un passatger ha obligat a aturar la marxa d’un tramvia de la T-4 i interrompre la circulació de la línia durant 24 minuts.

Notícies relacionades

El Tram informa que la col·lisió entre el vehicle i un tren ha sigut lleu. S’ha produït a prop de la parada de La Sardana, cap a les 18.15 hores. Segons la companyia, l’accident s’ha produït a causa d’un gir indegut del conductor del vehicle. El sinistre ha provocat demores en les tres línies del Trambaix, que encara es registraven gairebé una hora després del xoc.

D’altra banda, una ambulància s’ha traslladat per evacuar el viatger que s’ha trobat indisposat en un comboi de la T-4. Ha ocorregut poc abans de les 18.30 hores a la parada de Ca l’Aranyó, en direcció a Sant Adrià de Besòs. A causa de l’imprevist, el servei s’ha suspès entre Glòries i Port Fòrum. La circulació entre les dues estacions s’ha restablert, si bé ha arrossegat retards.