Viatge cancel·lat

«Ens han deixat tirats»: odissea en un vol Munic-Barcelona

Els afectats, molts barcelonins, han hagut de passar la nit a l’aeroport o pagar-se ells mateixos un hotel

«Ens han deixat tirats»: odissea en un vol Munic-Barcelona

Oriol Puig - Twitter

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest diumenge a la nit, viatgers que tenien previst volar des de Munic (Alemanya) fins a Barcelona amb Lufthansa s’han quedat a terra i sense una alternativa viable.

Segons ha relatat un dels afectats, Oriol Puig, el vol havia de sortir de la ciutat alemanya a les 20.45 hores. A les 23.00, van anunciar que la tripulació no estava disponible i, una mitja hora després, l’aerolínia els va informar que el vol s’havia cancel·lat.

Molts dels afectats són barcelonins i han hagut de passar la nit a l’aeroport o pagar-se amb diners de la seva butxaca una habitació d’hotel per dormir, ja que, segons denuncien, Lufthansa no els ha proporcionat cap opció d’allotjament.

El mateix usuari ha explicat que, quan ha trobat un hotel pel seu compte i després de més d’una hora de cua per a un taxi, ha arribat a l’establiment i li ha tocat fer «més d’una hora de cua» a l’exterior de l’edifici, i amb les baixes temperatures que s’estaven donant a Munic de matinada. «¿Dormirem? Ni idea», ha dit indignat.

Notícies relacionades

Després d’aquesta mala experiència, la companyia Lufthansa sembla que ha donat, a la fi, una alternativa al viatger afectat: recol·locar-lo en un vol que arribarà a Barcelona dimarts a la nit (dos dies després del que tenia previst), després de fer dues escales: una a Frankfurt i una altra a París.

Davant d’aquesta situació, el viatger afectat ha demanat ajuda a Twitter per trobar un advocat expert en aquestes incidències relaiconadas amb aerolínies. «Som moltes les persones afectades», assevera.