Art urbà

El Besòs i el Maresme busca creadors d’art urbà

El dimarts 13 de desembre finalitza la convocatòria municipal per escollir les millors propostes d’intervenció artística en mitjanceres i altres espais públics del barri

El Besòs i el Maresme busca creadors d’art urbà

Ricard Cugat

1
Es llegeix en minuts

El districte de Sant Martí, l’Institut de Cultura de Barcelona i l’Institut Municipal d’Urbanisme han impulsat una nova convocatòria per escollir un equip multidisciplinari que defineixi un programa d’intervencions d’art urbà al barri del Besòs i el Maresme. El termini per presentar sol·licituds finalitza el 13 de desembre.

Notícies relacionades

Les actuacions es realitzarien en un grup d’edificacions determinades prèviament per l’Institut Municipal d’Urbanisme, entre mitjanceres, testeres i espais públics que puguin acollir algun tipus de proposta d’escultura pública efímera. La convocatòria planteja desenvolupar el projecte amb una perspectiva multidisciplinària, preferentment un equip o col·lectiu. 

Art, memòria i comunitat

Els projectes hauran de seguir els eixos art, memòria i comunitat amb la intenció de resignificar l’espai públic a través de la creació, reconèixer la identitat del territori que s’intervindrà i mantenir la complicitat amb el teixit social del barri.