Barcelonejant

Els Clotet es contraprogramen

La Casa Seat acull els Merry Days: un espectacular poble nadalenc creat pel mestre pastisser Christian Escribà

Els Clotet es contraprogramen

Cedida

3
Es llegeix en minuts
Joan Vehils

El doctor Bonaventura Clotet va presentar aquest dimecres la nova identitat de la seva Fundació que des d’ara es diu: ‘Fundació Lluita contra les infeccions’. Va ser a la sala Luz de Gas i va conduir l’acte la periodista Cristina Puig que des que va acabar el FAQS havíem sabut poc d’ella. Van assistir els patrons Montserrat Pinyol, Gemma Recoder, el Dr. Guillem Cirera, Jan Andreu, i també l’empresari de Granollers, Jordi Barceló. Aquest últim acompanyat per la seva dona, Susana Donada, que un dia abans havia complert 50 anys molt ben portats. Hi era també la veterana promotora cultural, Lola Mitjans, que, junt amb el seu marit, Josep Vilarasau van ser claus en els inicis de la Fundació ara fa 30 anys. Van mostrar també el seu suport l’emprenedor Josep Lluís Sanfeliu, l’ex major Josep Lluís Trapero i el polític Albert Batet. Vam escoltar parlar els doctors Clotet, Roger Paredes, la doctora Eugenia Negrero i el doctor Oriol Mitjà, que va assegurar que estem en plena segona revolució sexual. Clotet, per la seva banda, va reclamar més ajudes governamentals per a la investigació. Doncs sí, els polítics s’haurien d’aplicar més allò de ‘val més curar-se en salut’. O sigui, que invertir en salut té el seu retorn.

No hi va ser present l’exconseller Josep Maria Argimon, però tant ell com Joan Manel Serrat van secundar el seu projecte uns dies abans. De fet, aquests tres il·lustres barcelonins van estar sopant la setmana passada al prestigiós restaurant Anchoita que té a Buenos Aires el filantrop, metge, actor i comandant d’aviació Enrique Piñeyro. Casualment, els doctors Argimon i Clotet van participar en la VII Conferència internacional sobre ‘Aging in HIV’, a la capital argentina, mentre Serrat actuava en el Movie Star Arena de la mateixa ciutat. Al final tots tres es van citar al local de Piñeyro. Potser els sona el nom de Piñeyro i n’hi ha per a això i per a molt més. Aquest multimilionari nascut a Itàlia és una de les persones més solidàries del planeta. Oscar Camps en pot donar compte.

Neix Funicular Films

Notícies relacionades

A l’acte de la Fundació no hi van poder assistir els fills del doctor Clotet, Aina i Marc. I és que tots dos estan molt enfeinats. Tant que aquest mateix dimecres van anunciar el naixement de la productora de cine i sèries, Funicular Films. Un projecte fundat per quatre socis. A més dels germans Clotet, hi participa l’experimentada productora cinematogràfica Marta Baldó i l’empresari i emprenedor Jan Andreu. Neixen amb la idea de la internalització de projectes i la coproducció nacional i internacional i amb un catàleg que aborda temes universals amb un punt d’humor. I la veritat és que arrenquen forts. De moment han iniciat l’activitat amb dues produccions audiovisuals. La sèrie Això no és Suècia dirigida per la mateixa Aina Clotet i Mar Coll i Bienvenido Mr. Hollywood, un llargmetratge coescrit per Aina, Mar i Diego Vega. Doncs això, que van forts. Tant, que no els importa contraprogramar el seu propi pare. En fi, que els que estiguin ansiosos amb la tornada d’Aina Clotet aviat la veuran de nou. Actuant, dirigint i produint. Doncs això, una família amb molt talent.

Nadal a Casa Seat

La mateixa tarda de l’aparició dels Clotet es va inaugurar a Casa Seat els Merry Days. En aquest cèntric espai s’hi ha instal·lat un espectacular poble nadalenc creat pel mestre pastisser Christian Escribà. A més, els més petits també podran entregar la seva carta al Pare Noel. A l’acte inaugural hi va assistir una de les persones més compromeses amb Barcelona. Em refereixo al president de SEAT i de Cupra, Wayne Griffiths. Sempre que hi ha un acte allà és ell. No falla mai, com no va faltar el director de Casa Seat, Gabriele Palma. La representació política va anar a càrrec de Jaume Collboni, el candidat que fa més temps que treballa per ser alcalde, i també d’Oriol Sagrera, secretari general del Departament d’Empresa i Treball. Entre altres assistents hi vam veure Salvador Alemany, l’expresidenta de Ferrocarrils de la Generalitat, Marta Subirà –que des que la van cessar fa només quatre dies ja fa molt millor cara– i l’exsenador Josep Maldonado nouvingut del seu últim viatge per l’Àfrica. Maldonado deu ser l’únic individu que ha recorregut en solitari i sense telèfon els 54 països africans. Una experiència única que aviat explicarà en un llibre.

Temes:

Barcelonejant