Edifici rehabilitat

Arrels obre un nou centre per allotjar persones sense llar al Poblenou de Barcelona

L’edifici ofereix deu llars individuals

Arrels obre un nou centre per allotjar persones sense llar al Poblenou de Barcelona

ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fundació Arrels ha obert un nou equipament per a persones sense llar al barri del Poblenou de Barcelona. El nou recurs acull en un mateix edifici 10 llars individuals. A més, l’objectiu és també obrir a mitjà termini un ‘pis zero’, on una desena de persones més puguin passar la nit.

Notícies relacionades

Amb aquesta nova infraestructura, Arrels allotja un total de 261 persones sense llar aquest any i amplia 20 places més. El nou centre porta per nom Llars Tere Villagrasa, en homenatge a Teresa Villagrasa, veïna de Barcelona que va regentar una pensió on moltes persones que vivien al carrer van trobar una llar, i en agraïment a tota la ciutadania compromesa amb la causa.

Llars Tere Villagrasa se situa en un edifici que, durant l’últim any, s’ha rehabilitat per garantir l’allotjament permanent i individual a deu persones i per oferir deu places nocturnes en un espai compartit, que entrarà en funcionament a mitjà termini si la situació ho permet. Les persones que faran ús de l’equipament són persones amb una llarga trajectòria de sensellarisme i que, fins ara, no han trobat un lloc definitiu on quedar-se.