Barcelona

Veïns del ‘triangle golfo’ reclamen «solucions» al soroll nocturn

Protesten davant la seu del districte de Sant Martí per les «promeses incomplertes» i la «desídia» del govern municipal

1
Es llegeix en minuts

Els veïns de l’autobatejat ‘triangle golfo’ del Poblenou han tornat al carrer per reclamar a l’Ajuntament de Barcelona que posi fi al soroll que els mortifica de nit a causa de gresques i ‘botellons’ de carrer. Són residents del tram central de Pere IV, l’artèria que recorre la zona de bars i discoteques del 22@. Aquesta tarda de dimecres han protestat davant el districte de Sant Martí per denunciar que les solucions promeses no arriben. Un grup vinculat a Vox ha sigut expulsat de la mobilització per la resta de participants.

Notícies relacionades

No contribueix al seu estat d’ànim que el bon temps d’aquest octubre hagi allargat la temporada alta de gresques a l’aire lliure. Al juny ja van protestar a la plaça Sant Jaume al costat d’altres barris afectats pel soroll i a l’agost el consistori va dictar el tancament nocturn dels supermercats a la zona més habitual de ‘botellon’ per frenar la compra de beguda.

Tanmateix, la plataforma SOS Triangle Golfo considera que les reunions mantingudes han sigut «infructuoses» i acusa el govern municipal d’incomplir les seves promeses i tractar el seu problema amb «desídia». «Ja està bé de tractar-nos com a ciutadans de segona, ¡necessitem solucions! ¡Mereixem viure tranquils!», reivindiquen. El regidor David Escudé ha baixat a la plaça per calmar els ànims.