Condemnat a 113 anys

Expulsat un «depredador sexual» que violava dones a Barcelona fa 20 anys

  • El Grup Operatiu d’Estrangers de la Comissaria de Mataró és qui ha portat a terme l’expulsió del pres, que estava a punt ade quedar en llibertat

Expulsat un «depredador sexual» que violava dones a Barcelona fa 20 anys
1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha expulsat d’Espanya un «depredador sexual» colombià després de complir 20 anys a la presó, després de ser condemnat a 113 anys de presó per vuit violacions i robatoris amb violència. Segons ha informat el cos policial nacional a través d’un comunicat, l’expulsió es va materialitzar el 22 de setembre, per uns fets pels quals va ser condemnat i va ingressar a la presó l’any 2002.

Notícies relacionades

El Grup Operatiu d’Estrangers (GOE) de la Comissaria de Mataró és qui ha portat a terme l’expulsió del pres, ja que estava al corrent que el condemnat estava a punt de quedar en llibertat. Institucions Penitenciàries va emetre un informe en el qual advertia de l’alt risc de reincidència per part del reclús, que estava a punt de ser posat en llibertat.

El GOE va procedir a tramitar el corresponent expedient d’expulsió i paral·lelament va comunicar al consolat colombià que el condemnat seria expulsat, complint amb totes la garanties legals que requereixen aquestes diligències. L’expulsió es va materialitzar amb èxit i a aquest ciutadà se li ha aplicat una prohibició d’entrada a tots els països que integren el territori Schengen durant els pròxims cinc anys.

Temes:

Violadors