@Top5

Barcelona, escollida entre les tres millors ciutats per a un cap de setmana sexual

Barcelona, una de les ciutats més sexuals del món

La capital catalana s’emporta el bronze en la classificació del portal americà Bedbible, que ha valorat els spas, les platges i els ‘sex shops’

Barcelona, escollida entre les tres millors ciutats per a un cap de setmana sexual

Epi_rc_es

2
Es llegeix en minuts

Barcelona és una de les millors ciutats del món per a un cap de setmana de sexe, o això afirma la plataforma Bedbible, que ha recopilat una llista de les 18 millors ciutats per a un cap de setmana picant. La ciutat catalana ha sigut triada en el tercer lloc, considerant diversos factors que poden contribuir al cap de setmana perfecte amb l’objectiu d’ajudar a buscar un destí als més indecisos.

La classificació va analitzar tot el que podria contribuir a una escapada de cap de setmana perfecta, incloent-hi les opcions de data, quantitat de spas, platges, i van examinar la quantitat de ‘sex shops’ i hotels només per a adults.

Per això, la metròpoli guanyadora en la classificació ha sigut la ciutat de Nova York que va obtenir 81 de 100 punts. Nova York ofereix una àmplia gamma de ‘sex shops’, amb 71 de disponibles a tota la ciutat, gairebé 800 spas i més de 700 possibles activitats romàntiques. En segon lloc, del rànquing es troba la ciutat de Roma, amb 79 punts sobre 100.

Barcelona, ciutat oberta

La ciutat va anotar 78 de 100 punts possibles. Barcelona és la llar de 38 botigues de sexe, cosa que garanteix que les joguines per a un cap de setmana ple de sexe estiguin disponibles. Bedbible calcula, a més, que l’estada de dues nits a la ciutat costa de mitjana 393,9 euros.

A Barcelona hi hauria un total de 602 activitats romàntiques per fer fora del llit. Aquestes activitats van des d’explorar el Palau de la Música Catalana fins a un viatge a la Font Màgica.

A la capital catalana no hi falten galons en aquest sector, i és que la primavera passada la marca de begudes alcohòliques The Bottle Club va elaborar un rànquing amb les 20 urbs més seductores que va destacar la seva oferta. L’estudi va analitzar 10 factors a causa de la quantitat de persones amb fetitxes sexuals, els actors i actrius porno que hi viuen i persones amb comptes a OnlyFans.

Notícies relacionades

Laura Carrión, directora de la web Todo Sexo a Barcelona i coautora del llibre ‘Lo que de verdad nos pone’, coneix fil per randa el costat calent de la ciutat i resumeix la tendència de moltes parelles així: «Hi ha clubs de luxe a la zona alta i d’altres de barri i més modestos, perquè la pràctica s’ha obert a totes les classes socials. Ha baixat la mitjana d’edat i hi comença a haver dones que acudeixen soles o amb amigues a alguns clubs liberals».

Bedbible és un mitjà digital nord-americà, de temàtica sexual. La seva cartera d’experts publica ressenyes, analitza productes i recomana joguines partint de l’opinió de persones reals. Així, s’ha fet un lloc explorant una gran selecció d’empreses minoristes per trobar les joguines sexuals més rellevants.

Top 5 ciutats europees

  1. Roma, Itàlia (2a)

  2. Barcelona, Espanya (3a)

  3. París, França (4a)

  4. Londres, Anglaterra (5a)

  5. Amsterdam, Holanda (8a)