Tiroteig a Barcelona

Ferit un home per arma de foc a Nou Barris

  • Els Mossos d’Esquadra investiguen els fets, però de moment no hi ha detinguts

Ferit un home per arma de foc a Nou Barris
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una acalorada discussió en un bar va acabar amb un home ferit per una arma de foc. Els fets van tenir lloc a l’avinguda dels Quinze, a Nou Barris, a primera hora de la tarda de dissabte passat.

Segons ha avançat el diari ‘Metropoli Abierta’, i ha pogut confirmar EL PERIÓDICO, els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís del Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Nou Barris, que va activar el protocol al rebre una persona ferida per arma de foc. A més, els Mossos detallen a aquest diari que el tiroteig es va produir pels volts de les cinc de la tarda. La policia ha obert una investigació per aclarir els fets, però de moment no hi ha detinguts ni s’ha localitzat l’autor del tiroteig.

Discussió prèvia en un bar

Notícies relacionades

Segons el relat de la víctima, el motiu dels trets seria una discussió prèvia amb un individu en un bar. L’enfrontament no va anar a més a l’establiment, però a l’abandonar el bar i anar caminant pel carrer, la víctima es va tornar a trobar amb l’agressor que, a plena llum del dia, li va disparar amb una arma de foc. El ferit va ser atès d’urgència al centre hospitalari i no es tem per la seva vida.

Segon tiroteig en menys de dos mesos

Amb aquest incident a Nou Barris, la ciutat de Barcelona ha tingut dos casos de tirotejos en menys de dos mesos. L’últim va ser el 4 de setembre, quan un home de 43 anys va ser abatut a trets per dos individus des d’una moto al districte de Sant Martí.