Aparatós accident

Detingut un conductor begut que va fugir després de xocar amb un semàfor a Barcelona

  • El presumpte infractor es va negar a sotmetre’s a un control d’alcoholèmia i circulava malgrat tenir suspès el permís de conduir

Detingut un conductor begut que va fugir després de xocar amb un semàfor a Barcelona

Guardia Urbana

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Urbana va detenir aquest dissabte un conductor ebri que va fugir després de xocar amb un semàfor a l’altura del número 291 de la Gran Via, a Barcelona. Els agents van aconseguir localitzar el presumpte infractor al carrer Hostafrancs gràcies a les indicacions de veïns i testimonis dels fets, que van tenir lloc al districte de Sants-Montjuïc.

Notícies relacionades

Després de ser descobert, l’home es va negar a sotmetre’s a una prova d’alcoholèmia, segons ha informat la policia aquest diumenge. A més, té el carnet de conduir suspès. La Guàrdia Urbana investiga el conductor per conduir presumptament begut, per negar-se a sotmetre’s a un test per consum d’alcohol i circular sense permís vigent.

La col·lisió va deixar malmès el semàfor, un prototip de grans dimensions, amb els focus situats a sobre de la calçada. Els Bombers de Barcelona es van desplaçar al lloc del sinistre per tallar el pal del semàfor i retirar-lo pel risc que es detectava que caigués sobre les vies de circulació de la Gran Via.