Els dos nous miradors de Barcelona, a meitat de preu durant la Mercè

  • Els punts panoràmics de Glòries i Urquinaona llancen promocions per captar públic local

Els dos nous miradors de Barcelona, a meitat de preu durant la Mercè

JORDI COTRINA

2
Es llegeix en minuts

Els dos nous miradors que Barcelona va estrenar aquesta primavera, un a la Torre Glòries i un altre a la Torre Urquinaona, llancen importants descomptes per atraure el públic local. En el cas del gratacel de Glòries, durant les festes de la Mercè ofereix tres dies d’entrades al 50% per afegir-se a la festa major. Quant a Unlimited Barcelona, a Urquinaona, una oferta 2x1 permet pagar la meitat per cada parell d’entrades els caps de setmana.

La torre Glòries ofereix una vista de 360º del Besòs al Llobregat i més enllà, des de la planta 30, a 125 metres d’altura. Una finestra que satisfà fins i tot el més àvid instagramer i que es completa amb l’exposició Hipermirador Barcelona i la instal·lació artística transitable Cloud Cities. Té l’afegit, a més, d’obrir una mica al públic una de les construccions més icòniques de Barcelona: la Torre Glòries, abans coneguda com a Torre Agbar. El seu autor, Jean Nouvel, va ser premi ‘pritzker’ d’arquitectura el 2008. El mirador és un projecte compartit de Merlín Properties, amos de la construcció, i Mediapro Exhibitions, gestor i ideòleg del terrat.

Amb la promoció, totes les tarifes habituals s’abarateixen un 50% els dies 24, 25 i 26 de setembre. Així, l’entrada general cau de 15 a 7,5 euros, mentre que la reduïda, la sènior (més grans de 65 anys) i la júnior (de 5 a 17 anys) passen de 12 a 6 euros. També hi ha preus especials per a famílies.

Notícies relacionades

A Urquinaona, el mirador Unlimited Barcelona proposa visites al 50% gràcies a una promoció 2x1, en aquest cas cada cap de setmana. Ja que la festa major de la capital té lloc de divendres a dilluns, els seus visitants podran celebrar la Mercè des de les altures a meitat de preu. Va ser una portada d’aquest diari la que va animar definitivament els propietaris dels pisos 17, 19 i 20 a obrir al públic aquesta construcció racionalista, després de l’èxit de les breus visites que permetia el festival 48h Open House Barcelona. L’experiència inclou unes vistes insòlites 360º del centre de la ciutat des de la planta 20, a més d’exposicions d’art amb peces d’artistes locals.

A l’aplicar el 2x1 de cap de setmana, dues persones poden disfrutar de la visita pagant una sola entrada. La tarifa d’adult matinal són 12 euros, la infantil i la reduïda (per a residents a Catalunya, estudiants, més grans de 65 anys i persones amb discapacitat) baixa a 10 i el pack de quatre entrades surt per 36. Tanmateix, una modalitat molt popular de visita és el format «Sunset», també subjecte al 2x1: disfrutar del capvespre en una còmoda butaca, amb música i una consumició lleugera per 22 euros (12 els nens i 80 el ‘pack’ de 4). L’últim torn de visita a les 20.30 h és per a la «Night Experience»: vista nocturna de la ciutat i un combinat per beure.

Temes:

La Mercè