A Nou Barris

Els Mossos desactiven un local de Barcelona ocupat per 10 multireincidents

Els implicats acumulaven 49 antecedents policials vinculats a delictes contra el patrimoni, principalment, robatoris i furts

Archivo - Mossos dEsquadra en una imatge darxiu

Archivo - Mossos dEsquadra en una imatge darxiu / Epi_rc_cat

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desactivat aquest dijous un punt delinqüencial ubicat en un local ocupat del districte barceloní de Nou Barris, en el qual hi havia 10 multireincidents que acumulaven entre ells un total de 49 antecedents policials. Segons han informat a Efe fonts dels Mossos, el dispositiu policial conjunt s’ha desenvolupat aquest matí per ordre del jutjat d’Instrucció número 17 de Barcelona, després de tenir coneixement que en aquest local ocupat des del 17 de març passat es desenvolupaven presumptament activitats delictives.

Notícies relacionades

En el dispositiu policial, els agents han trobat a l’interior d’aquest local ocupat deu delinqüents multireincidents que acumulaven entre ells un total de 49 antecedents policials vinculats a delictes contra el patrimoni, principalment, robatoris i furts. Els deu delinqüents han sigut identificats, si bé no s’ha practicat cap detenció, ja que en aquest moment no tenen cap causa oberta. Tanmateix, en el registre del local Mossos i Guàrdia Urbana han trobat bicicletes i patinets per a presumptament ser utilitzats en la comissió de delictes contra el patrimoni.

La investigació policial va començar després de les queixes veïnals per problemes de convivència, desordres públics, incivisme, pudor i incidents de diverses índole protagonitzats per aquests delinqüents que havien ocupat aquest local. Després de tenir constància dels fets, es van realitzar patrullatges dinàmics en l’entorn d’aquest local ocupat, dins del pla Tremall dels Mossos contra la delinqüència multireincident. Una vegada finalitzat el dispositiu policial d’aquest dijous, el local ocupat ha sigut tornat al seu propietari.