Successos

Detingut a Barcelona per agredir un policia després de maltractar el gos

  • L’acusat va carregar contra un agent de la Guàrdia Urbana i un jove que va mirar d’evitar que colpegés la mascota

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Urbana ha detingut aquest dimecres un home acusat d’agredir un agent de la policia local de Barcelona. També va atacar un jove que va intervenir per mirar de contenir l’arrestat, que havia maltractat un gos abans de carregar contra les dues víctimes.

Segons ha informat la Guàrdia Urbana i fonts municipals han detallat a Efe, tres joves van veure l’home que maltractava la seva mascota a la Gran Via de les Corts Catalanes, al districte de l’Eixample. Davant l’escena violenta, els nois van decidir intervenir per detenir el presumpte maltractador.

Quan el gos va fugir del seu agressor, un dels joves el va agafar en braços. El presumpte autor del maltractament animal va intentar recuperar l’animal i va agredir un dels nois.

Notícies relacionades

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va intervenir després de presenciar el succés. En el moment de la detenció, l’acusat es va resistir i va agredir un dels agents.

L’home està acusat d’atemptat a l’autoritat i d’agressió al jove que va colpejar. El gos va ser traslladat al Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) per protegir-lo.