Vol cancel·lat

Aparatós incident entre un avió i un camió a l’aeroport de Barcelona

Un Airbus d’Air Senegal feia maniobres per enlairar-se quan va col·lidir amb una de les seves ales contra un vehicle

Avión despegando desde la tercera pista del aeropuerto de El Prat

Avión despegando desde la tercera pista del aeropuerto de El Prat / Ferran Nadeu (EPC)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aparatós incident a l’aeroport de Barcelona-el Prat: un avió Airbus de la companyia Air Senegal va xocar lateralment contra un camió de grans dimensions. Els fets van passar aquest dimarts al migdia, quan l’aeronau es preparava per a l’enlairament. Els passatgers van haver de ser evacuats i el vol va ser cancel·lat.

Mentre l’avió feia marxa enrere es va produir el fort impacte, segons ha informat Betevé. La col·lisió entre una de les ales de l’aeronau i el vehicle va deixar el camió suspès sobre dues rodes laterals.

Sense ferits

Notícies relacionades

L’incident no va ocasionar ferits, però sí que va obligar a desembarcar tots els passatgers que eren a l’interior de l’aeronau, que havia de volar des de Barcelona fins a Dakar. Els danys en l’aparell van obligar a cancel·lar el vol.

Un compte de Twitter que recull informació sobre l’aeroport del Prat va compartir diverses imatges que mostren com d’impactant i aparatós va ser l’accident. Segons diverses fonts, es van viure alguns moments de tensió entre el personal que era a la pista i durant el desembarcament dels passatgers.