El turista del dia (15)

«Els nostres amics i familiars es cansaran de veure les nostres publicacions a Instagram aquests dies»

El Mateo, la Jana, el Jean i la Nanette són quatre joves francesos que aquest estiu estan fent una ruta per Europa. Com a ciutat d’inici han escollit Barcelona perquè és, segons ells, la ciutat «perfecta per a l’estiu». Les platges, el clima i la vida nocturna han sigut els tres elements clau que han motivat aquest grup de joves a introduir la ciutat comtal en la seva ruta estival.

«Els nostres amics i familiars es cansaran de veure les nostres publicacions a Instagram aquests dies»
1
Es llegeix en minuts

¿Per què han escollit Barcelona? 

Estem fent una ruta per Europa i Barcelona és la nostra primera parada. És una ciutat molt bona per començar a conèixer la zona mediterrània d’Europa i, a més, és una ciutat perfecta per a l’estiu. Passarem aquí el cap de setmana i ho aprofitarem al màxim. Els nostres amics i familiars es cansaran de veure les nostres publicacions a Instagram aquests dies.

¿Quant els ha costat el viatge?

Bastant car per ser un cap de setmana, uns 500 euros cada un per l’allotjament i el vol des de París.

¿Quant es pensen gastar?

No ho sabem, depèn del que comprem. Volem anar ara a veure les botigues del passeig de Gràcia i visitar el barri gòtic de la ciutat.

Tres llocs on tornarien.

La catedral, la Sagrada Família i la platja. Tenim moltes ganes de banyar-nos perquè la calor que fa és insuportable.

Tres on no tornarien.

No ho sabem. No podríem elegir perquè fins ara ens està agradant molt tot. És com si jo et pregunto a tu què no t’agrada de París. Probablement no em sabries dir què no t’agrada, però jo a tu sí. Doncs és el mateix.

Barcelona, ¿de nit o de dia?

De nit, ens agrada molt sortir de festa i, a més, s’està bé al carrer. De dia pots veure moltes coses, però fa molta calor.

¿Què porten a la motxilla?

Portem una motxilla per als quatre i així no carreguem coses innecessàries. Sobretot portem aigua, crema solar, gorres, tiretes, la documentació i una mica de diners.

¿Saben que intentaran robar-los el rellotge?

La veritat és que no havíem sentit res d’això. 

¿El Camp Nou o la Sagrada Família?

Nosaltres la Sagrada Família i ells el Camp Nou. Anirem a veure els dos llocs, però a nosaltres no ens agrada el futbol i és un lloc que ens és igual no visitar.

¿Sabrien indicar-me com s’arriba a la Barceloneta?

Caminant sí. En transport no sabem arribar, però podem mirar-ho en un mapa o demanar un taxi.

¿Prefereixen hotel o pis turístic?

Apartament turístic. No tenim horaris i ens ho podem passar millor. L’hotel és més còmode, però haver d’aixecar-te per esmorzar ens fa una mica de mandra, encara més si volem sortir a la nit.

Notícies relacionades

¿Prefereixen sangria o cervesa?

Cervesa, sens dubte.