La quiniela per a les municipals

Josep Maria Argimon, ¿alcaldable de Junts per Barcelona?

El conseller de Salut contesta amb un «ni sí, ni no» als rumors sobre la seva candidatura a les municipals

Josep Maria Argimon, ¿alcaldable de Junts per Barcelona?

TV3

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El nom del candidat de Junts a l’alcaldia de Barcelona en les eleccions municipals del 2023 és una de les incògnites que queden per revelar en la configuració del panorama electoral. Aquest dijous al matí, el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, s’ha manifestat en una entrevista amb ‘Els matins’ de TV-3 de les informacions que el situen com a cap de llista de Junts.

Argimon no s’ha descartat en absolut de la carrera. «Si dic que sí que alimentaré rumors. Si dic que no alimentaré rumors», ha declarat. El conseller ha reconegut que li agrada viure a Barcelona, però no ha trigat a restar importància a la qüestió: «No hi he pensat gaire», ha dit.

Notícies relacionades

L’entrevistadora, Lídia Heredia, hi ha insistit i Argimon ha respost finalment amb un «ni sí, ni no» a la pregunta de si es presentaria com a alcaldable per Barcelona.

Altres noms

Després de la renúncia d’Elsa Artadi, el d’Argimon és un dels noms que s’han estudiat com a candidat. Els líders del partit, Laura Borràs i Jordi Turull, no han fixat encara cap data per a les primàries, de les quals hauria de sortir un nom. Altres figures de Junts que sonen és la cap del grup municipal, Neus Munté, Jaume Alonso Cuevillas i, fins i tot, Xavier Trias (alcalde entre el 2011 i el 2015).