On Catalunya

Platja

Sis xiringuitos a Barcelona que no et pots perdre aquest estiu

Sis xiringuitos a Barcelona que no et pots perdre aquest estiu

ACN / Lourdes Casademont

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’estiu ha arribat, i amb això, les temperatures elevades que molts intenten suportar banyant-se a les plateges de Barcelona. Quan arriba l’hora de dinar, o hi ha ganes de beure alguna cosa fresqueta, els xiringuitos són una de les opcions més fàcils i bones.

Aquí portem una llista de sis xiringuitos a la línia de costa de Barcelona que no et pots perdre.

Xiringuito Escribà

Obert tots els dies de la setmana i amb cuina ininterrompuda. El xiringuito està especialitzat en arrossos i plats mariners, a més d’oferir una àmplia selecció de postres (marca Escribà), i opcions vegetarianes. Es descriuen com un lloc ‘pet friendly’ i es pot demanar ‘take away’.

La Deliciosa

Amb un ambient vintage i divertit, La Deliciosa és el lloc perfecte per disfrutar d’una llarga selecció de begudes (còctels de la casa, clàssics, combinats o vermuts) a peu de platja. A la carta ofereixen des d’esmorzars, a torrades saludables, entrepans o tapes. A més, hi ha bastantes opcions vegetarianes i veganes.

Vai Moana

Amb una oferta molt similar a La Deliciosa (són del mateix grup), acosta el millor de la Polinèsia a la platja de Barcelona. A peu de platja, permet disfrutar d’una hamburguesa, unes tapes o una paella, amb un ambient tropical i exclusiu. Igual que el seu xiringuito germà, ofereix una bona selecció de plats vegetarians i vegans.

Somos de Playa

El grup Somos de Playa té dos xiringuitos a la línia de la costa, el Bambú i el Bo Kaap. El primer, ambientat a les platges cristal·lines de Tailàndia; i el segon, a l’acolorit barri de Bo-Kaap (Ciutat del Cap, Sud-àfrica). Ofereixen una gran varietat de plats clàssics d’estiu, a més de còctels preparats al moment i bona música.

El Chiringuito Group

Amb tres locals a les platges de Barcelona, són uns experts en aquest àmbit. A la seva carta ofereixen esmorzars, hamburgueses, tapes, amanides, i molt més. És el lloc perfecte per disfrutar dels seus còctels i sucs, relaxant-se en una de les seves hamaques amb bona música de fons.

Chiringuito Mamma Beach Burger Bar

Lloc per degustar una bona cuina amb hamburgueses, natxos, a més de bastants còctels i cerveses. A la part alta de la Barceloneta, a prop de l’Hotel W, és el lloc perfecte per escapar-se de la calor.

Temes:

Bars Estiu Platges